Onze diensten

Wifi installatie

Voor wifi installatie’s werken wij voornamelijk met producten van Ubiquiti Unifi. Heeft u reeds een bestaand netwerk, dan bekijken wij hoe wij onze wifi installatie kunnen implementeren in uw bestaande netwerk en geven wij ook advies hoe uw netwerk eventueel verbeterd kan worden.


Heeft u reeds een bestaande wifi installatie, maar functioneert
het niet naar behoren dan bekijken wij graag met u hoe dit verbeterd kan worden.

Netwerken en bekabeling

Onze voorwaarde voor een goede wifi installatie is dat alle wifi access points via een netwerkkabel aangesloten zijn. Wij leveren geen support op powerlines of wifi mesh producten (wifi versterken door de lucht ipv via een netwerkkabel) aangezien wij hier geen garantie op goede werking kunnen garanderen.


Heeft u nog geen netwerkbekabeling in uw huis of gebouw? Dan geven wij u hier graag advies in en kunnen wij dit voor u in orde brengen.

Eigen producten

Wij verdelen eveneens een eigen ontwikkelde controller waarmee we een verbeterde remote support kunnen garanderen, zodat we in de meeste gevallen problemen vanop afstand kunnen oplossen en niet meteen ter plaatse dienen te komen wat kostenbesparend voor u werkt. Bekijk onze producten pagina voor meer info hierover.


Indien u voor uw netwerk ook op zoek bent naar een dataopslag oplossing zoals een NAS of server kunnen wij u hier ook advies in geven en dit voor u voorzien. Daarnaast kan u ook uw data bij ons opslaan indien u dit wenst op onze veilige infrastructuur. Eveneens meer hierover op onze producten pagina.