Onze diensten

Wifi installatie

snel en stabiel internet
Wij installeren wifi installaties en werken daarbij voornamelijk met de producten van Ubiquiti Unifi. Ook bestaande wifi installaties kunnen wij optimaliseren.


Databekabeling

databekabeling van jouw netwerk
Voor het bereiken van een vlotte wifi installatie is netwerkbekabeling vereist. Zowel glasvezelbekabeling als ethernet maken wij met ons topteam van techniekers in orde!


Netwerkbeheer

al jouw toestellen vlot verbonden
Wij adviseren u graag in de opbouw van uw profesioneel netwerk. Zowel bij nieuwe als bestaande netwerkinstallaties zorgen wij voor advies en optimalisatie.


Cyber security

werken op veilige infrastructuur
Van firewalls tot het actief monitoren van uw infrastructuur tegen de laatste nieuwe bedreigingen.


Systeembeheer

een stabiele werkomgeving
Wij adviseren u graag bij de aankoop van een nieuwe (storage) server alsook kunnen we deze voor u installeren. Herbedenken of een overname van uw server ruimte behoort ook tot onze mogelijkheden.

Designen van uw infrastructuur

van het begin tot het eindeHeeft u nood aan een herziening van uw server en/of netwerkruimte of een compleet nieuwe omgeving, ook dat behoort tot onze specialiteiten! 


Een oplossing voor elke sector...


Praktijkruimtes


Je rekent op een stabiel netwerk om vlot te werken. Patiënten of klanten moeten je steeds kunnen bereiken. Dossiers moeten veilig en betrouwbaar beheerd worden.

Evenementen


Op jouw evenement is wifi en een stabiel netwerk essentieel. Zowel voor grote als kleine evenementen denken we graag met je mee wat we kunnen betekenen.

Horeca


Je wil je gasten goede wifi bieden, dat is essentieel geworden in je service. Maar ook jouw service en o.a. kassasystemen vereisen een vlot werkende wifi installatie.

Zelfstandigen, particulieren en KMO's


Om vlot te werken rekenen jullie op een stabiel netwerk. Online vergaderen, bestanden bewaren en delen, en snel internet... we maken het graag in orde!

Enkele van onze klanten

Onze vertrouwde merken